top of page
  • Instagram
  • Facebook

Карамелизирани ябълки

Prep Time:

20 мин

Cook Time:

15 мин

Serves:

2 порции

Level:

Средна трудност

About the Recipe

Много вкусен десерт за студените месеци. Канела ще накара цялата ви къща да ухае уютно, докато се наслаждавате на топящия се сладолед върху топлите ябълки.

Ingredients

  • 2 ябълки

  • 20 г масло

  • 50 г еритритол

  • 1 ч. ч. канела

  • 1 кофичка Coppa della Maga

Preparation

  1. Обелете и нарежете ябълките на тънки филийки;

  2. Разтопете в тиган маслото. Добавете еритритола и канелата и разбъркайте;

  3. Сложете резенчетата ябълки ва тигана и ги задушете на умерена степен за около 15 мин, като разбърквате от време на време;

  4. Сервирайте ги още топли с Coppa della Maga отгоре.

АДРЕС

ул. 'Индустриална' 6 

Елин Пелин 2109

КОНТАКТ

office@cortediletto.bg

02 423 88 11

Записването е успешно! Скоро ще Ви пишем.

Coppa della Maga е марка на Corte Diletto

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page