top of page
About the Recipe
Вкусни домашни веган сладки от пълнозърнесто брашно без добавена захар. Можете да ги изпечете предварително за по-късно през седмицата за здравословна закуска или да им се насладите със сладолед, както направихме ние!
Ingredients
160 г пълнозърнесто брашно
100 г кокосово масло
80 g еритритол
2 супени лъжици прясно настърган джинджифил
1 кофичка Coppa della Maga от лючбимия ви вкус
Preparation
1. Смесете всички съставки
2. Замесете тестото на ръка и го сложете в хладилника за 5 минути, за да стегне кокосовото масло
3. Извадете тестото от хладилника и разточете върху поръсен с брашно плот
4. Изрежете бисквитките
5. Изпечете ги в загрята фурна на 160 С за около 20 минути
bottom of page