About the Recipe
Вярваме, че вкусното може да бъде и здравословно и го доказваме с това супер лакомство!

Ingredients
65 г пълнозърнесто брашно
½ ч.л. бакпулвер
40 г черен шоколад без добавена захар + още 2 цели парченца
1 с.л. какао на прах
65 г гореща вода
4 с.л. еритритол
1 с.л. кокосово масло
1 кофичка пробиотичен сладолед Coppa della Maga с кокос и шоколад
Preparation
1. В голяма купа добавете всички сухи съставки и ги разбъркайте добре.
2. Разтопете 40 г черен шоколад и го смесете с кокосовото масло и горещата вода. Добавете течните съставки към сухите и разбъркайте всичко.
3. Намажете две купички за суфле с малко кокосово масло и ги поръсете леко с брашно. Разпределете тестото между двете купички. Вземете 2-те цели парчета шоколад и ги потопете в центъра на тестото във всяка от двете купики.
4. Печете на 175 градуса за 20 минути.
5. Извадете от фурната и сервирайте веган шоколадовото суфле, докато е още топло, с топка пробиотичен сладолед Coppa della Maga отгоре.