top of page
About the Recipe
Този вкусен бананов хляб може да се приготви и с нормално мляко или както използвахме тук с веган, за да пасне на всички диети. Тъй като не е прекалено сладък е перфектен за здравословна сутрешна или следобедна закуска.
Ingredients
2 зрели банана
60 мл кокосово масло
100 г еритритол
250 г пълнозърнесто брашно
3 ч.л бакпулвер
150 мл веган мляко
Preparation
Намачкайте бананите с вилица на пюре;
Добавете кокосовото масло и разбъркайте;
Добавете сухите съставки и смесете всичко добре;
Намажете с кокосово масло и поръсете с брашно тавичката. Залейте със сместа и украсете с тънки резенчета банан;
Покрийте с фолио и печете 20 мин. След това махнете фолиото и печете още 20;
Нарежете банановия хляб и сервирайте, докато е още горещ, с голяма топка Coppa della Maga отгоре.
bottom of page