top of page
Our factory 1_edited.jpg

ФАБРИКА

НАШАТА

ТАЙНАТА НА

перфектната консистeнция!

Ние сме сред малкото марки бутикови храни, които притежават фабрика. Нашата е оборудвана с най-добрите машини за производство на сладолед в света.

Всички тестове са ръчно направени в условията на домашна кухня, за да се постигне най-добър вкус и структура на сладоледа. Едва след това ги пресъздаваме с помощта на нашите машини. Това е единственият начин да сме сигурни, че отговаряме на високите стандарти за хигиена на крайния продукт и постоянно качество.

Освен спазването на най-високите производствени стандарти, ние сме въвели допълнително проверки и правила за контрол на качеството, които са едни от най-строгите в хранителната индустрия. Това ни прави една от най-модерните компании за сладолед в Европа, произвеждащи по тези стандарти.

how we make our no added sugar ice cream.jpg

Високите технологии срещат

Занаятчийски рецепти

Работим само с истински суровини – мляко, какао, стевия – никога с така наречените „бази за сладолед“, които са предварително приготвени прахообразни смеси, често пълни с изкуствени стабилизатори, оцветители и аромати.

Не използваме, предварително приготвени, индустриални овкусителни пасти – варим черешите си със стевия, натрошаваме сушените си ягоди, смиламе ядките за добавяне или поръсване отгоре. За някои вкусове използваме етерични масла като тези от грейпфрут, бергамот или роза.

Съставките винаги се пастьоризират до една и съща температура, за да се гарантира безопасността на млякото, след което сместа отлежава една нощ при постоянно бъркане и ниска температура. Едва на следващата сутрин сладоледът е готов за пълнене в кофичките.

Накрая, точно преди да го опаковаме за съхранение, поставяме сладоледа в специална камера за шоково замразяване при -40 градуса С. Това гарантира, че нашият сладолед се запазва в най-добрия му вид до магазина и пристига до дома Ви в перфектно състояние.

bottom of page